21 de novembre del 2011

ET MAINTENANT (i ara què?)



I què ha de fer el PSC ara?

Doncs res especial, el que ha fet sempre: defensar el feble.

O millor, el que hauria d'haver fet sempre.

L'electorat ha castigat moltes coses, cal saber llegir-lo i rectificar. No es pot ser socialista i donar 10.000 milions a l'Església catòlica, si ets del PP sí que ho pots fer. No es pot ser socialista i donar diners per rescatar els bancs mentre la gent pateix per no poder pagar la seva hipoteca, si ets del PP sí que ho pots fer. No es pot ser socialista i posar-se uns grans sous del copó, si ets del PP sí que ho pots fer i sense vergonya. No es pot ser socialista i corrupte, si ets del PP sí que ho pots ser. No es pot ser socialista i apujar els impostos indirectes, el PP sí que ho pot fer. No es pot ser socialista i estar més pendent dels mercats de dels aturats, si ets del PP sí que ho pots fer. Si als comptes et sobren diners, guarda'ls per quan vinguin mal dades, i no els reparteixis (400 €) amb "tarifa plana", igual per tu que per la duquesa de Alba. Si vols que la gent tingui fills posa les condicions (igualtat, guarderíes, etc.), no reparteixis "xecs nadó" i menys amb "tarifa plana" (2.500 € per nadó), el PP no ho hagués fet millor, igual per tu que pel príncep Felip. Fes la política que el teu electorat espera de tu, per allò que t'han votat, no et pensis que són imbècils, que si fas la política de la Merkel i el Sarko només et votaran ells dos (potser ni això) i el teu electorat et farà una botifarra de pagès. Etc., no segueixo, però en tinc més. I m'ho he estat callant fins avui per allò de no donar munició a l'enemic. Però ja no podía més.

Ara toca donar-se una dutxa, treure'ns la merda i els paràsits que se'ns han anat enganxant. Quedar amb la pell nua, sense abrics cars, sense aire condicionat, sense cotxe oficial, anar en transport públic, sentir el fred i la calor, la pluja, mullar-se els peus quan hi ha un bassal. Viure amb 1000 euros al mes. I tornar a connectar amb el que no havíem d'haver desconnectat mai.

Carme Chacón, amb dos collons. La primera ministra (dona, vull dir) de defensa d'aquest país. Un valor de futur. Tot i saber que anava a l'escorxador, va encapçalar les llistes. Com la infanteria. Aquesta dona té futur, més futur que passat. Es va a foguejar per l'assalt final. Jo havia pensat canviar la meva foto del facebook amb ella després de les eleccions, però ho he meditat i no. Què cony! És un honor tenir aquesta foto al costat de Carmen Chacón, la dona amb més collons i més ben posats d'aquest país.

I torno a la dutxa. Molta merda. A veure si aquest XII è Congrés que ve serveix per posar els dinosaures al museu. I als "professionals" del partit a la cua de l'INEM. Que la política no és una professió, és una situació. I ho dic perquè, mirant la llista del PSC, que jo he votat per cert, he vist que hi ha gent que no té ofici, que no han fet res més que "fer política", en el pitjor sentit de la paraula, intrigar, manipular, sense contacte amb la fàbrica, l'oficina, l'obra. Fora ja, ja toca. Que el congrés no es tanqui en fals, només amb aplaudiments als de sempre, amb unanimitats del 100%. El PSC ha perdut les generals, va perdre les autonòmiques i en les municipals va registrar el seu pitjor resultat, perdent la capital de Catalunya i un munt de municipis. I aquí no passa res!. Bé, Montilla va dir que presentaria la seva dimisió al Congrès, pero, i els demés?  la resta de la camarilla? I fins i tot a algú se'l premia anant en posicions de capçalera a la llista del Congrés de Diputats perquè pugui gaudir de bon sou i bona pensió i jubilació. Com a premi per haver dut el PSC a la situació actual, en lloc del que realment mereixeria: una puntada al cul. Quina colla de pocavergonyes!

Del PP ja sé el que puc esperar obtenir. El que em fotria és que el PSC segueixi el mateix camí.



3 comentaris:

juanj ha dit...

lluis ole tus huevos! es la mejor reflexion que e leído en muchos años.

Juan

Antonio Sola ha dit...

Me parece un excelente análisis. Discrepo únicamente con la valoración positiva que se hace de Carme Chacón, pues siendo miembro (o miembra) de la ejecutiva del PSOE y habiendo sido titular de dos ministerios del gobierno de Zapatero, ha sido coparticipe de muchas de las torpezas denunciadas.
Ahora no puede sacudirse las pulgas y eludir responsabilidades

VIAJES ARROYO & VENDRELL ha dit...

Algú el tènia que dir ,no us doneu compte que molta militància de base ha votat altres opcions , és una traïció o una coorencia , és la conseqüència d'ignorar a les bases , d'ignorar la realitat , aquest partit sembla mes un a secta que un organització politica .
Fa temps que l'ordre estatutari l'hi passen pel folro , fa temps que el tractat de Maquiavel es va imposar en la conquesta del poder intern, doncs bé ho van aconseguir , el problema és que ja ens vam adonar gairebé tots els militants i no és correcte seguir esperant altres comicis per donar-nos la patacada final , hem de ser seriosos i valents , l'oportunitat del proper congrés és immillorable per reprendre la ilusió , per reprendre el veritable socialisme , el poder ens és igual , solsament volem un punt de partida , autentic , net i sense manimulacione ,tot i que un tancament en fals del congrés solsament ens conduira a mes conflictes i mes distància del ciutadà real , vosaltres no ens representeu ja , sempre heu dit , qui perd es va , doncs heu perdut , el camí el heu decrit vosaltres mateixos. bon vent i barca nova